Prikaz vseh 4 rezultatov

Show sidebar
Zapri

Nizkotoplotno 3D pisalo

55,00 
Popolno 3D pisalo 5 generacije omogoča enostavno uporabo in je primerno tako za ustvarjanje starejših, kot odlično darilo za naše
Zapri

PCL polnilo za nizkotoplotno 3D pisalo

20,00 38,00 
Polnilo (filament) za 3D pisala. Vso polnilo je kakovostna PCL plastika, ki ima CE, ROHL, EN certifikate, kar zagotavlja varnost pri uporabi (pri izgorevanju ne nastajajo strupeni plini, 3d svinčnik se ne zamaši). Prav tako je brez smeti in ne vsebuje zraka. V vseh paketih sta 2 barvi, ki se svetita v temi.

PLA Polnilo za 3D pisalo 100 m

20,00 
Polnilo oziroma filament je plastika, ki se jo uporablja za risanje s 3D pisalom. Vso polnilo je kakovostna PLA plastika premera 1,75 mm, ki ima CE, RoHs, FCC certifikate, kar zagotavlja varnost pri uporabi (pri izgorevanju ne nastajajo strupeni plini, 3D svinčnik se ne zamaši). Prav tako je brez smeti in ne vsebuje zraka. V vseh paketih sta 2 barvi, ki se svetita v temi.
Zapri

3D PISALO

35,00 
Popolno 3D pisalo 4 generacije omogoča enostavno uporabo in je primerno tako za ustvarjanje starejših, slikarje, kot odlično darilo za naše najmlajše. Z malce ustvarjalnosti risbo na papirju prelijemo v prostor in presenetimo druge z lastno kreacijo.