Prikaz vseh 10 rezultatov

Show sidebar
Zapri

PCL polnilo za nizkotoplotno 3D pisalo

20,00 38,00 
Polnilo (filament) za 3D pisala. Vso polnilo je kakovostna PCL plastika, ki ima CE, ROHL, EN certifikate, kar zagotavlja varnost pri uporabi (pri izgorevanju ne nastajajo strupeni plini, 3d svinčnik se ne zamaši). Prav tako je brez smeti in ne vsebuje zraka. V vseh paketih sta 2 barvi, ki se svetita v temi.
Previjalna torba
Zapri

Previjalna torba

40,00 
Previjalna torba je v lepi, črno-beli kombinaciji. V kompletu je velika torba, mala torbica ter previjalna podloga. Torba je zelo prostorna saj vsebuje veliko predalčkov za shranjevanje različnih stvari. Ob straneh ima tudi 2 predala za shranjevanje denarnice ali telefona. Torbico lahko držimo v roki ali si jo obesimo čez ramena. Prav tako jo je mogoče pripeti na katerikoli otroški voziček.
Zapri

Torba Dearest v različnih barvah

40,00 
Torba Dearest ponuja vse, kar potrebujete na sprehodu v svojim malčom. Vsebuje 3 predalčke za flaško. V notranjosti je veliko
Zapri

Univerzalna zimska vreča

35,00 
Zima počasi že trka na naša vrata zato le poskrbimo, da bodo naši angelčki na toplem in zaščiteni pred motečimi vremenskimi vplivi.
Zapri

Velika igralna podloga 3 v 1

55,00 
NOVO! Velika igralna podloga za naše malčke! Posebnost podloge je v tem, da lahko spreminjate njeno obliko in s tem prilagajate podlogo starosti vašega malčka.
Otroška igralna podloga žabica
Zapri

Velika igralna podloga-žabica

65,00 
Igralna podloga Žabica je prava velikanka med otroškimi podlogami. Njena posebnost je, da jo lahko postavimo v 3 različne položaje.
-38%
Zapri

Bombažna Zimska vreča Dearest

80,00  50,00 
Zimska vreča Dearest je zelo topla vreča za našega Malčka. Dovolj velika, da se malček skrije v njej. V notranjosti
Zimske rokavice za otroški voziček
Zapri

Zimske rokavice za otroški voziček

30,00 
Zimske rokavice za otroški voziček so super rešitev za mrzle dni. ☃️ Notranjost je mehka in topla tako, da je poskrbljeno za toploto v mrzlih dneh.

PLA Polnilo za 3D pisalo 100 m

20,00 
Polnilo oziroma filament je plastika, ki se jo uporablja za risanje s 3D pisalom. Vso polnilo je kakovostna PLA plastika premera 1,75 mm, ki ima CE, RoHs, FCC certifikate, kar zagotavlja varnost pri uporabi (pri izgorevanju ne nastajajo strupeni plini, 3D svinčnik se ne zamaši). Prav tako je brez smeti in ne vsebuje zraka. V vseh paketih sta 2 barvi, ki se svetita v temi.
Zapri

3D PISALO

35,00 
Popolno 3D pisalo 4 generacije omogoča enostavno uporabo in je primerno tako za ustvarjanje starejših, slikarje, kot odlično darilo za naše najmlajše. Z malce ustvarjalnosti risbo na papirju prelijemo v prostor in presenetimo druge z lastno kreacijo.